playSMS Forum

PlaySMS Poll Graph Showing Missing Image

Poll graph is not visible on my PlaySMS installation. It showing missing image https://techtun.es/btMYCX

I have php gd extension install on my server. What else is needed to see poll graph properly?

Copy paste here the html source around that error, probably wrong path or something like that

Anton

Here is screenshots

https://techtun.es/e6zEXy https://techtun.es/hjfDcN

<b>Fatal error</b>: Uncaught Error: Cannot use string offset as an array in /var/www/html/plugin/feature/sms_poll/lib/pChart/class/pData.class.php:80

its time to update some codes, probably not working due to php 7++

its working now, Ill push the update soon

Get updates from:

Or just get the whole sms_poll folder and replace yours.

Hello,
I have also problem with the image. I 'am getting HTTP error 500 when i accessing http://sms.local.com//index.php?app=webservices&op=sms_poll&keyword=POLL&code=d1d25ef7fffc2771a90be7cdae455407&type=graph

I also get HTTP error 500 when i try to send msg under “Features” -> “Manage subscribe”
http://sms.local.com/index.php?app=main&inc=feature_sms_subscribe&op=msg_send

I have followed the instructions https://playsms.org/2018/06/26/playsms-1-4-2-on-ubuntu-18-04/

System info:
Distributor ID: Ubuntu
Release: 18.04
PHP version: 7.2.24-0ubuntu0.18.04.1
mysql Version: 14.14
Gammu version: 1.39.0
Playsms version: 1.4.3
Webserver: Nginx

Cheers
Peter

seems like Nginx issue, or permission, see nginx error log

anton

Hi,
I have run Nginx in debug mode and this is the only error I can find…

2020/11/09 10:35:24 [error] 1016#1016: *46 FastCGI sent in stderr: "PHP message: PHP Fatal error:  Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /home/vhosts/sms.local.com/html/plugin/feature/sms_subscribe/sms_subscribe.php:727
Stack trace:
#0 /home/vhosts/sms.local.com/html/inc/app/main.php(33): include_once()
#1 /home/vhosts/sms.local.com/html/index.php(34): include('/home/vhosts/pl...')
#2 {main}
  thrown in /home/vhosts/sms.local.com/html/plugin/feature/sms_subscribe/sms_subscribe.php on line 727" while reading response header from upstream, client: 10.100.201.96, server: sms.local.com, request: "POST /index.php?app=main&inc=feature_sms_subscribe&op=msg_send HTTP/1.1", upstream: "fastcgi://unix:/run/php/php7.2-fpm.sock:", host: "sms.xxxxxxx.xxx", referrer: "http://sms.local.com/index.php?app=main&inc=feature_sms_subscribe&op=msg_view&subscribe_id=1&msg_id=1"

Any ideas?